O nama

Dom za starije i nemoćne osobe “NAŠ DOM” smješten je u užoj okolici Bjelovara u smjeru prema Daruvaru što osigurava ugodne uvjete za korisnike, mirno okruženje i svjež zrak, a “DOM TOMAŠ” svega kilometar od bolnice i centra grada.

Već više od 15 godina nudimo usluge njege i skrbi za umirovljeničke dane Vaših najmilijih.

Uz ugodnu obiteljsku atmosferu i kvalitetan interijer, te vrhunsko i odgovorno medicinsko osoblje koje je prisutno 24 sata, kod nas Vam neće nedostajati toplina vašeg doma jer  ćemo Vam mi sve to nadopuniti našom uslugom i toplinom našeg doma.

Za svakog korisnika posebno izrađujemo individualni plan njege i medicinske skrbi po uputama liječnika te tako i omogućavamo onima koji trenutno izlaze iz bolnice, sami su i trebaju posebnu njegu da dođu do punog ozdravljenja uz najpovoljniju i najkvalitetniju uslugu.

Korisnicima se nudi mogućnost smještaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u sklopu kojih su kupaonice u potpunosti prilagođene starijim osobama i osobama s invaliditetom. Boravkom u Domu korisnicima je osigurana kontinuirana medicinska njega uz 24-satni nadzor i pračenje zdravstvenog stanja te također pružamo usluge fizikalne terapije .

Slobodno vrijeme može se koristiti prema vlastitim interesima i željama u prostorijama dnevnog boravka, blagovaonice ili u prostranom dvorištu u domu ili ukoliko imaju potrebu korisnicima se svaki dan organizira prijevoz do grada .